Nóż do filetowania 6" brązowy

kliknij aby powiększyć
kliknij aby powiększyć

kliknij aby powiększyć
kliknij aby powiększyć

[ kod produktu: 7237 ]
Zobacz cenę w sklepie

Nóż z ząbkami do trybowania mięsa gotowanego i wędlin. Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada brązową rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do mięsa gotowanego i wędlin. Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu, a jej ergonomiczny kształt zapewnia pewny i wygodny chwyt. Natomiast jej specjalny kształt zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze. Ostrze z ząbkami wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 150mm.

Dane techniczne
długość całkowita: 255mm;
długość ostrza: 145mm;
materiał: BS / PP;
nóż można myć w zmywarce;
wykonany zgodnie z normami HACCP;


Powrót do menu